top of page

BLOGS

Training 'Het Team Draait Door'


Wil jij leren om met fun, flow en creativiteit samen te werken als een (h)echt team?

In veel teams zijn we intensief bezig met het verbeteren en vernieuwen van de werkprocessen en ‘harde’ resultaten. Vaak vergeten we dan, dat het team zelf de motor is. Uit onderzoek blijkt dat veel teampotentieel onbenut blijft. We steken te weinig tijd en energie in teamontwikkeling. En dat is hartstikke zonde! Door met elkaar te bouwen aan een hecht en bevlogen team, kun je een wezenlijk verschil maken. Niet alleen de teamresultaten krijgen een enorme boost, maar ook het werkgeluk neemt voelbaar toe.

Onze aanpak

In deze interactieve training leer je krachtig en ontspannen samenwerken. Op een manier waarbij je zoveel mogelijk werkt vanuit ieders persoonlijke kracht. Op een creatieve en luchtige manier gaan we samen aan de slag. Tegelijkertijd wordt je uitgedaagd om je ware gezicht te laten zien, als individu en als team. We werken toe naar het succesverhaal van jouw team. Jullie story wordt met heel Nederland gedeeld aan tafel bij het spraakmakende televisieprogramma ‘Het Team Draait Door’ (HTDD). Het team staat dan letterlijk en figuurlijk in de spotlights. Mathilde van Nieuwkerk vraagt jouw team het hemd van het lijf. Wat is jullie inspirerende verhaal?

In de sessies worden uiteenlopende werkvormen ingezet. Denk hierbij aan: (serious) games, persoonlijkheidstest, brainstormtechnieken, creatieregie en theater.


Wat levert het op?

1. Inzicht in ieders persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en beperkingen

2. Inzicht in jullie teamkracht

3. Verdieping van de onderlinge samenwerking

4. Nieuwe manieren om als team samen te creëren

5. Een helder beeld van jullie teamdroom

6. Ervaring met reflecteren en profileren

Duur en programma

Deze training beslaat 3 dagdelen. Het programma ziet er als volgt uit:

DAGDEEL 1: Bewustwording van je persoonlijke kracht en die van je teamgenoten.

DAGDEEL 2: Blootleggen van de kracht en patronen van het team.

DAGDEEL 3: Visualisatie van jullie teamdroom en profilering van het team.

Een verkorte of uitgebreidere variant is bespreekbaar. Het is ook mogelijk om deze training om te zetten naar een teambuildingsactiviteit van één dagdeel, waarbij de nadruk ligt op de FUN-factor.

Wat is de duur en investering?

De training is ontwikkeld voor 8 tot 16 deelnemers en wordt door 1 of 2 gecertificeerde trainers begeleid. Normaal gesproken beslaat deze training 3 sessies van telkens een dagdeel. Maar neem bij meer of minder deelnemers gerust contact op. Wij geven vergelijkbare trainingen, die geschikt zijn voor kleinere en grotere groepen.


De exacte invulling wordt altijd onderling afgestemd. De kosten zijn afhankelijk van de duur, de hoeveelheid maatwerk en het aantal trainers dat wordt ingezet.


Interesse?

Wil je graag vrijblijvend een offerte aanvragen? Of heb je nog vragen? Voel je dan vrij om te bellen (T. 06.40566223) of mailen: pitveranderstudio@gmail.com.

Uitgelichte Posts
Recente Posts
Zoeken op onderwerp
bottom of page