top of page

BLOGS

Vergroot je Innerlijke Kracht: GRATIS Workshop!


Wij nodigen jou uit voor de GRATIS Workshop 'IK' op vrijdagavond 27 okt van 19.30 – 22.00 u. De Workshop gaat over het ontdekken van jouw ware IK. Wie ben jij in de kern? En hoe presenteer jij je naar de buitenwereld? Je hoeft niets voor te bereiden, alleen maar te komen. Wij zorgen voor een inspirerende en interactieve avond. En wij garanderen jou mooie ontdekkingen en ontmoetingen!

.

Wil jij in de kern geraakt worden? Schrijf je dan snel in! Het aantal plekken is beperkt.

Direct inschrijven? Volg dan deze link.

.

“Your time is limited so don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by dogma – which is living with the results of other peoples thinking. Don’t let the noise of others’ opinions drown out your own inner voice. And most important: have the courage to follow your heart and intuïtion – they somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”

– Steve Jobs (speech Stanford University) –

.

Wij geloven in de kracht van authenticiteit. Het heeft ongelofelijk veel waarde als jij je ware gezicht kunt laten zien. Altijd en overal waar je bent. Ook aan jezelf! Weten wie je in de kern bent, vraagt om helderheid over verschillende aspecten. Het gaat over het (h)erkennen van jouw unieke talenten, je diepste verlangens , angsten en drijfveren. En ook over het accepteren van je ‘zwakke’ punten en tackelen van je beperkende gedachten. Vergroot je zelfinzicht en beïnvloed daarmee je eigen geluk!

Denk je dat deze Workshop interessant is voor een vriend(in),collega of kennis? Aarzel dan niet om dit bericht te delen!

Praktische informatie

Locatie Workshop

De Workshop 'IK' is in de stad Utrecht. Zodra je bent aangemeld ontvang je van ons meer informatie.

Deelnamekosten

Deelname aan de Workshop is GRATIS.

Aanmelden

Mocht je ervan overtuigd zijn, dat deze Workshop voor jou bedoeld is, schrijf je dan snel in! Dit kun je direct online doen. Bovenin het menu bij 'Belevenissen' vind je een aanmeldpagina met een inschrijfformulier.

Het aantal plekken is beperkt en daarom waardevol. Afmelden tot 10 dagen voor de Workshop is kostenloos. Echter, bij een afmelding nà 16 okt zijn wij genoodzaakt een vergoeding van € 35,00 in rekening te brengen. Dit geldt ook voor een ‘no show’. Wij vragen jouw begrip hiervoor. Wij vinden het overigens prima, als je iemand anders in jouw plaats stuurt. Laat het ons wel even weten!

Extra informatie

Heb je behoefte aan meer info, stuur dan gerust een mailtje naar pitveranderstudio@gmail.com. Bellen kan natuurlijk ook met Alice (T. 06.40566223).

Helaas zit deze workshop vol.

Je kunt je wel op de reservelijst laten zetten!

Uitgelichte Posts
Recente Posts
Zoeken op onderwerp
bottom of page