top of page

HET SECRETARIAAT DRAAIT DOOR

February 28, 2017

Het secretariaat heeft een boeiend verhaal, dat niet onder stoelen of banken gestoken mag worden. Het moet gedeeld worden, het liefst met de hele wereld. Het team heeft een uitnodiging ontvangen om aan tafel te komen bij 'Het secretariaat draait door'. Iedereen is nieuwsgierig naar het achterliggende verhaal. Hoe hebben ze dit voor elkaar gebokst? Heel Nederland kijkt met spanning uit naar de uitzending.

A DIFFERENT EYE

February 28, 2017

Wat gebeurt er als er geen regels zijn? Hoe zou jij je werk aanpakken als je Walt Disney of prinses Maxima was? Door te leren kijken met andere ogen, kan een wereld voor je opengaan. Het kan leiden tot creatieve oplossingen en inspirerende ideeën. Door hiermee te experimenteren verruim je je blik. Het maakt je bewust van je keuzemogelijkheden en de invloed van je mindset.  

DE BUS TRIP

February 28, 2017

We nemen je mee op een hobbelige reis naar onverkend terrein; een andere dimensie waarin je als team op de proef wordt gesteld. Een reis waarin we je uitdagen om met een andere blik naar jezelf en je teamgenoten te kijken. De BUS-Trip schept ruimte voor nieuwe inzichten; wie zit er achter het stuur en wie stop je liever in de achterbak? Wanneer trap je op de rem en durf je in de achteruitkijkspiegel te kijken?

THE MOVIE

February 28, 2017

Welk beeld heb jij van jouw team? Herkennen jouw teamgenoten dit? En wat zegt het over jou? Op een interactieve en innovatieve manier werken we stap voor stap toe naar het visualiseren van jullie droomteam. Een team waarin jullie in je kracht staan. Waar je energie van krijgt. Een team dat zo maar eens genomineerd kan worden voor TOP-team van het jaar!

Please reload

bottom of page